«

»

CEO Marthijn Pieters (Online Seminar): ‘Webinars: nu écht booming’ | 7DTVWebinars zijn al jaren op de markt, maar bleef lang een onderschoven kindje. Tegenwoordig zijn online seminars niet meer weg te denken uit de communicatiemix. Marthijn Pieters (CEO Online Seminar) deelt zijn ondernemersverhaal en welke kansen er voor bedrijven liggen bij het organiseren van een online event. ⇨ Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van 7DTV voor meer video’s: https://7dtv.link/YT

🔹 SNEL KIJKEN?
00:00 – Marthijn Pieters
00:54 – Online Seminar
03:00 – Corona-boost
05:31 – Businessontwikkeling
08:50 – Cookies
12:35 – Online aandachtspunten
18:07 – Hotelschool

🔹 Online Seminar
Marthijn: “We zijn actief op de congresmarkt – die nu wat rustiger is – maar internationaal vertegenwoordigd is. We maken interactieve uitzendingen: online seminars die op dit moment booming zijn. De voorwaarde is dat je luistert naar de 1000 man aan de andere kant van de lijn, zodat het altijd interactief is. Doe je dat niet, kan je beter een ander medium gebruiken. (…) Twaalf jaar geleden hebben we de naam Online Seminar vastgelegd: deze naam dekt de lading heel aardig. Wij zijn van origine een Nederlandse onderneming met vijftig medewerkers die voornamelijk werkzaam zijn op ons Amsterdamse hoofdkantoor. Daarnaast hebben we kantoren in Brussel en Madrid.

Ben je benieuwd waarom Marthijn Pieters pas aan het begin staat van de online events? Bekijk deze nieuwe aflevering bomvol tips voor ondernemers!

🔹 Marthijn Pieters
Marthijn Pieters legt zijn basis bij de hogere hotelschool. Daar leert hij dat je het de cliënt 100% naar de zin moet maken en neemt dat mee wanneer hij in 2016 CEO wordt van Online Seminar. Online Seminar is de organisatie die deelnemers over de hele wereld actief betrekt bij een webinar. Als CEO is Marthijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in binnen- en buitenland. Van visie en strategie tot uitvoering en analyse.

Ronnie Overgoor
Welkom op het YouTube-kanaal van 7DTV, het grootste video interviewplatform voor ondernemend Nederland! Van Won Yip tot Pieter Zwart. Van BALR. tot Swapfiets. Ronnie Overgoor gaat in gesprek met spraakmakende, opvallende en inspirerende ondernemers over hun succesverhalen én fuck-ups. Op dit platform vind je meer dan 1000 inspirerende interviews. Gratis en 24 uur per dag on-demand beschikbaar.

Kijk al onze video’s op: https://www.7dtv.nl
Informatie voor bedrijven op: https://www.partner7dtv.nl
Volg ons op Twitter: https://twitter.com/7DTVnl
Like ons op Facebook: https://www.facebook.com/7DTVNL
Volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/7-ditches-tv/

#7DTV #onlineevents #webinars