«

»

Zehnder Academy | Trainingen & Webinars | Zehnder Group Nederland👉Benieuwd geworden? Ga naar https://www.zehnder.nl/zehnder-academy

Zehnder Academy | Trainingen & Webinars | Zehnder Group Nederland

In deze video vertelt trainer Gerben-Jan Bruinsma je alles over de Zehnder Academy! In onze academy geven we online trainingen, webinars en fysieke trainingen aan al onze klanten. Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen in de installatiebranche. Nieuwsgierig geworden? Ga naar de website en investeer in jezelf. Kies een training die bij jou past, dan gaan we snel aan de slag samen!

https://www.zehnder.nl/zehnder-academy

Hoofdstukken:
00:00-00:11 Introductie
00:11-00:26 Wat is de Academy?
00:26-00:51 Voor wie zijn de trainingen?
00:51-01:11 Fysieke trainingen
01:11-01:25 Voorbeeld: inregelen
01:25-01:40 Meld je aan!
01:40-01:56 Eindkaart

👉Abonneer je gratis op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCGI0LFzimlPMthCEugZmi6A?sub_confirmation=1

Gesproken tekst uit de video:
Ik ben Gerben-Jan Bruinsma, ik ben de trainer voor de Zehnder Academy. En daarbij regel ik alles wat met de Academy te maken heeft. Zehnder Academy is eigenlijk de plek waar wij alle kennis die we kunnen bieden, aanbieden aan onze klanten. En dat kan zijn in de vorm van trainingen in het lokaal bij ons, maar dat kan ook zijn online of in sommige gevallen zelfs een mix daar van. De trainingen zijn bedoeld voor eigenlijk iedereen binnen de installatiebranche. Dan kun je denken aan bijvoorbeeld webinars voor consumenten waarin er een algemene uitleg is, maar ook voor mensen werkzaam in het voortraject zoals adviseurs en ontwerpers. We hebben trainingen, bijvoorbeeld, denk aan bouwbesluit; dat is toch nogal vaak een lastig onderwerp. Nou, daar geven wij zowel online als fysiek trainingen over. Die fysieke trainingen die vinden plaats bij ons in Zwolle aan de Lingenstraat 2. Daar hebben we een heel mooi lokaal, waar je echt alle in’s en out’s van begin tot eind behandeld kunt krijgen. Per training kunnen we de juiste producten er bij pakken zodat je er echt fysiek mee aan de gang kunt. Dat geldt eigenlijk voor alle trainingen die wij doen. Wat daar denk ik een leuk voorbeeld van is, is de training inregelen. Het gaat natuurlijk om inregelen, het is voor monteurs, die zitten normaal niet in het voorontwerp. Maar, om goed te kunnen inregelen moet je wel weten wat achtergronden zijn. Dus dat is een training waar eigenlijk het hele pakket in zit. Nou, kijk eens op de webpagina van Zehnder Academy. Investeer in jezelf, pak een goede training die past bij jouw werkveld. En probeer het gewoon eens, want het wordt hartstikke leuk!

👉Voor meer informatie bezoek onze website:
https://www.zehnder.nl/

👉OVER ZEHNDER
Welkom op het YouTube kanaal van Zehnder Group Nederland! Op dit kanaal vind je allerlei video’s die te maken hebben met ons bedrijf. Van bedrijfsfilms, tot aan instructiefilms, tot aan referenties. Alles vind je hier op dit kanaal. Abonneer je nu om geen video van ons te missen.

Zehnder Group Nederland houdt zich op dagelijkse basis bezig met uit bedenken en realiseren van binnenklimaat oplossingen. Hierbij staat centraal: de kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor een ieder, in welke omgeving dan ook. Ons belangrijkste doel luidt: De realisatie van gezond, comfortabel en een energiezuinig binnenklimaat. Zehnder, always the best climate!

👉MEER INFORMATIE OF CONTACT
Website: https://www.zehnder.nl/
YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCGI0LFzimlPMthCEugZmi6A
Facebook: https://www.facebook.com/ZehnderNL/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/zehnder-group-nederland/
Twitter: https://twitter.com/zehndergroupned

đź“ŤVestiging Zwolle
Lingenstraat 2
8028 PM Zwolle
Tel: 038 429 6911
E-mail: info@zehnder.nl